Postanite partner

Kontaktirajte nas na adrialuxurysociety@adriamedia.hr i saznajte sve o mogućnostima suradnje.

event 17.04.2020.

# ADRIA LUXURY SUMMIT je regionalna premium B2B konferencija koja okuplja domaće i internacionalne vizionare, predstavnike korporacijskih i visoko pozicioniranih kompanija te predstavlja širok spektar probranih panelista, koji kroz odabrane teme donose uvid u najnovije trendove poslovanja luksuznim brandovima ili luksuznog poslovanja na više nivoa i u sklopu više industrija.

# ADRIA LUXURY SUMMIT je idealno mjesto za upoznavanje budućnosti luksuzne industrije, uspostavljanje novih kontakata i otkrivanje novih poslovnih prilika.

# ADRIA LUXURY SUMMIT  se oslanja na kolektivni utjecaj publikacija Adria Media Zagreb, a namijenjen je luxury orijentiranim brandovima i tvrtkama te kroz personalizirano izdanje ADRIA LUXURY SOCIETY.

# ADRIA LUXURY SOCIETY budi apetite za prepoznavanje i posezanje za kvalitetnim sadržajima u svim segmentima kulture življenja –  “za one koje ne pristaju na manje od  vrhunskog”.

ZAŠTO SUDJELOVATI?

Međunarodna konferencija Adria Luxury Summit nudi neusporedivo iskustvo učenja i umrežavanja. Uz program, konferencija pruža sudionicima poslovne kritične informacije, kao i istraživanje trendova u luksuznoj  industriji te svježe mogućnosti. Organiziran od strane Adria Media Zagreb, događaj ima vrhunske proizvodne kvalitete, a sudjelovanje  omogućuje pristup insider svijetu industrijskih vođa.

Kao vodeći industrijski događaj, konferencija Adria  Luxury  Summit privlači najutjecajnije sudionike s regionalnih prostora. Donositelji odluka, inovatori, poduzetnici i kreativni lideri svi se susreću na jednom mjestu za rasprave o temama koje utječu na globalnu industriju luksuza i mode. Događaj također privlači urednike, izdavače i više rukovoditelje pratećih luksuznih industrija u kreiranju tema i trendova za 2020. godinu.

PREDNOSTI PARTNERSTVA S ADRIA LUXURY  SUMMITOM te ADRIA LUXURY SOCIETY

# Pružamo vam blizak pristup za predstavljanje svoje marke ili tvrtke ispred potencijalnih partnera iz luksuzne industrije u sofisticiranom i intimnom okruženju.

# Iskoristite personaliziranu i ciljanu kampanju poziva za svoje klijente i kontakte

# Budite dio regionalne kampanje tiskanog i digitalnog oglašavanja kroz više izdanja koja će se pojavljivati   u regionalnim izdanjima Adria Media Zagreb.

# Adria Media Zagreb nudi jedinstvenu priliku i mogućnost za otvorena pitanja i diskusije tijekom konferencije, ali i kroz networking s direktnim govornicima Adria Luxury Summita.

ZAŠTO POSTATI SPONZOR?

# Najbolji i najučinkovitiji način za dosezanje donositelja odluka luksuzne industrije

# Partnerstvo s međunarodnom luksuznom konferencijom Adria Luxury Summit jedan je od najboljih i najučinkovitijih načina za dosezanje utjecajne publike donositelja odluka iz regionalne i međunarodne luksuzne industrije.

# Komercijalna partnerstva omogućavaju sponzorima da iskoriste prestiž, utjecaj i domete različitih publikacija Adria Media Zagreb – od Elle-a, Storybook-a, Sense, Cosmopolitan-a, kao i vrlo učinkovit paket pogodnosti prije, za vrijeme i nakon konferencije.

PREMIUM B2B KONFERENCIJA

Adria Luxury Summit održava se 21. listopada u hotelu Esplanade u Zagrebu. Govornici na Adria Luxury Summitu su regionalni i globalni lideri – rukovoditelji, investitori, poduzetnici i kreativci iz luxury segmenata. Pogledajte ovogodišnji program

BUDITE DIO PREMIUM B2B KONFERENCIJE

Osigurajte svoje mjesto na premium okupljanju biznis lidera i kreativaca na temu luksuza te vrhunskih projekata, usluga i proizvoda koje će se održati 21. listopada 2021 u hotelu Esplanade na trećem Adria Luxury Summitu u Zagrebu

NAJAVA

Jedinstveni, regionalni Adria Luxury Summit po treći put u Zagrebu okuplja istaknute pojedince i tvrtke u segmentu premium biznisa, usluga i proizvoda

#ADRIALUXURYSUMMIT2020

Adria regija u “novom normalnom” ima prednost pred klasičnim igračima na tržištu luksuza, jer nudi priliku za “boutique experience”- zaključak je drugog upravo održanog Adria Luxury Summita

#ADRIALUXURYSUMMIT2020

Prilike i strategije velikih korporacija u regiji i kreativaca kao pokretača promjene, posebice u doba krize, obilježili su drugi Adria Luxury Summit u Zagrebu

#ADRIALUXURYSUMMIT2020

‘Krize uvijek donose i nove prilike’, slažu se panelisti ovogodišnjeg Adria Luxury Summita. Donosimo njihove dojmove

#AdriaLuxurySummit2019

Brojna svjetska istraživanja potvrđuju da je industrija luksuza posljednjih godina rasla brže nego ukupna privreda, a prema doživljenome, sigurno je da tu Hrvatska može biti važan faktor. Situacija vezana za koronavirus svakako će usporiti taj rast, no tržište luksuzna kroz povijest dugoročno se pokazalo otpornim na krize. Ipak, definicija luksuza se mijenja pa – osim skupih i lijepih predmeta ili luksuznog smještaja, što se smatra standardom – pojam luksuza danas podrazumijeva besprijekorno iskustvo i experience, uvažavajući pritom vrijeme kao najveći luksuz, što je bio i zaključak prvog Adria Luxury Summita održanog u jesen 2019. godine

#AdriaLuxurySummit2019

Snažni internacionalni brendovi – Jimmy Choo, Sotheby’s, Masciarelli, Hennessy i Puredistance – prepoznali su Adria Luxury Summit kao platformu za kvalitetan networking i savršeno mjesto za predstavljanje svojih proizvoda i usluga u Adria regiji

Prijava na newsletter

Želite li u svoj inbox dobivati digitalno izdanje magazina Adria Luxury Society te eksluzivan sadržaj s Adria Luxury Summita?  Prijavite se na ADRIA LUXURY SOCIETY NEWSLETTER – pogled u najnovije regionalne i globalne business luxury teme i vijesti.

    [acceptance* acceptance-718]Prihvaćam da se moja email adresa koristi u reklamne svrhe. Saznajte više na Pravila privatnosti[/acceptance]