ALS 2022: Tko osvaja tržište vizionarskim premium proizvodima i uslugama? Upoznajte Innovation Mindset lidere

Na panelu Innovation Mindset na Adria Luxury Summitu 2022. koji donosi trendove u premium poslovanju, povezivanju metaversa i luxury segmenta, skrivene prilike za rast u nišnim branšama te regionalni i globalni trending u investicijama i razvoju projekata govore Ariana Vela, Ivanka Mabić Gagić, Vedran Blagus i Ivana Barišić

event 02.11.2022.
ALS Innovation Mindset panelisti

Projekti dolaze i prolaze, no ostaju oni s vizijom. Što se krije iza game changing poduhvata koji su osvojili regiju? Kako dosegnuti visoko podignutu ljestvicu razvoja proizvoda, usluga, ali i postavljanja neprikosnovene poslovne kulture? Tko se krije iza inovacija koje mijenjaju svijet i iskustvo izbirljivih krajnjih korisnika?

Na panelu Innovation Mindset na Adria Luxury Summitu 2022. koji donosi trendove u premium poslovanju, povezivanju metaversa i luxury segmenta, skrivene prilike za rast u nišnim branšama te regionalni i globalni trending u investicijama i razvoju projekata govore:

Ariana Vela (poslovna konzultantica i vlasnica tvrtke Avelant)

Ariana Vela je jedna od najpriznatijih stručnjakinja za fondove EU-a i javnu nabavu u Hrvatskoj i regiji. Njezino 19-godišnje iskustvo, odlično poznavanje pravnog, institucionalnog i financijskog okvira u kojem nastaju projekti neprocjenjiv je kapital koji osigurava da poduzeće posluje po najvišim standardima struke.
Sudjelovala je u pripremi i provedbi više od 500 projekata financiranih bespovratnim sredstvima EU od kojih je najveći projekt tzv. „Pelješki most“, odnosno „Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom“.
Osmislila je i pokrenula prvi hrvatski portal o fondovima EU (eu-projekti.info) te napisala prvu knjigu o pripremi i provedbi projekata pod nazivom „Menadžment ESI fondova“. Specijalizirala se za rješavanje kompleksnih problema u provedbi infrastrukturnih projekata, nepravilnosti u području javne nabave i strateškog planiranja, ali s jednakim žarom pristupa savjetovanju klijenata u projektima iz drugih sektora.
Jedna je od rijetkih konzultantica koja priprema i provodi projekte u svim operativnim programima i programima Europske unije, a koja je sudjelovala u izradi svih strateških dokumenata za novo programsko razdoblje i to Nacionalnoj razvojnoj strategiji – Hrvatska 2030, Nacionalnom planu oporavka i otpornosti RH te operativnim programima.
Evaluatorica je obrazovnih programa pri Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, vanjska stručnjakinja najpoznatije konzultantske kompanije na svijetu – McKinsey and Company, kao i predavačica na visokim brojnim učilištima.
Posjeduje MBA iz područja menadžmenta, certificirana je trenerica javne nabave, a trenutačno pohađa doktorski studij iz poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.
U AVELANTU je zadužena za cjelokupno upravljanje društvom i portfeljem, jačanje kapaciteta cijelog konzultantskog tima, uvođenje inovacija u rad i poslovanje te vođenje velikih projekata (tzv., major projects).

Ivanka Mabić Gagić (izvršna direktorica, Httpool Hrvatska)

Ivanka Mabić Gagić, Managing Director u tvrtki Httpool, diplomirala je organizaciju i menadžment na Ekonomskom fakultetu te trenutno pohađa IEDC; MBA na Bled School of Management. Izvršna je direktorica Httpool Hrvatska, službenog partnera vodećih medijskih platformi kao što su Facebook, Twitter, Snapchat, Spotify, Reddit, Digital Turbine. Svoje bogato iskustvo stekla je u agenciji Bruketa&Žinić&Grey gdje je na poziciji direktorice međunarodnog poslovanja vodila neke od najvećih agencijskih klijenata kao i internih projekata. Ivanka je certificirana AOEC i Search Inside Yourself Leadership Institute izvršna trenerica te je posvećena dijeljenju najboljih praksi za leadership development.

Kupovina je višeosjetilno iskustvo i na kupčevu percepciju proizvoda snažno utječu taktilno i osjetilno iskustvo, pa tako rješenja proširene stvarnosti i virtualne stvarnosti uvelike poboljšavaju angažman i uključenost korisnika. Proširena stvarnost može pomoći kupcima u navigaciji proizvoda kao da su u samoj trgovini i to sve iz udobnosti svojih domova. Također, kupci mogu dobiti detaljne informacije gledajući proizvod kao što bi to činili u trgovini koristeći tehnologiju virtualne i proširene stvarnosti. Nove tehnologije kao VR i AR su budućnost oglašavanja o kojima će Ivanka pričati na primjeru platformi koje Httpool zastupa.

Vedran Blagus (Principal, South Central Ventures)

Vedran Blagus je Principal u South Central Ventures (SCV), VC fond s dugom prisutnošću u CEE. S uredima u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Skopju, South Central Ventures je investirao u preko 40 poduzeća u ranoj fazi koja su sastavni dio lokalne start-up zajednice. Sa snažnom bazom međunarodnih ulagača, SCV je glavni investitor za regionalna tehnološka poduzeća koja posluju na globalnom tržištu.

Ivana Barišić (magistra nutricionizma, Nutrilife Centar i WelleCo)

Ivana Barišić 2008. godine diplomirala je na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilištu u Zagrebu, na studiju Prehrambena – tehnologija, smjer nutricionizam i stekla zvanje magistra nutricionizma. Radom započinje iste godine u koncernu Agrokor, kompaniji Jamnica, gdje je započela u odjelu Razvoja kao asistent direktora razvoja, a kasnije prelazi u odjel marketinga i managementa kao asistent u marketingu. Unutar osam godina u Jamnici prolazi sve etape – od asistentice marketinga do rukovodećih pozicija. Poslovno iskustvo stekla je na brendovima Jamnica, Jana, Jucy, Jamnica ProSport – u Hrvatskoj i izvoznim tržištima Adria regije. Nakon Jamnice, dolazi u Europlakat na poziciju direktora marketinga te nakon tri godine ostvaruje svoju viziju – pokreće premium health centar u Hrvatskoj, centar za zdravi životni stil i prehranu Nutrilife Centar u 2016. godini.

Ivana Barišić je i zastupnica australskog premium wellness brenda WelleCo koju je 2014. osnovao supermodel Elle Macpherson nakon što je otkrila da je lišena hranjivih sastojaka, da pati od oksidativnog stresa, da je ovisna je o šećeru, da joj nedostaje sna, da je dehidrirana i pod stresom. Elle Macpherson savjetovala se s dr. Simoné Laubscher koja je stvorila prilagođenu mješovitu formulu super zelenila koja će postati temelj za WelleCo junaka, proizvod SUPER ELIXIR Zeleni. Kultna formula Super Elixir ™ Greens cjelovit je dodatak prehrani za muškarce i žene na biljnoj bazi i bez glutena koji su dizajnirali vodeći nutricionistički liječnici rabeći 45 pažljivo formuliranih sastojaka dobivenih iz cjelovitih namirnica. Njegova formulacija u prahu svakodnevno njeguje tijelo na staničnoj razini iznutra prema van.

Globalna vrijednost wellness industrije trenutačno se procjenjuje na 1,3 milijarde dolara, s godišnjim rastom između 5 i 10 posto. Na viziji premium usluge u tom nišnom segmentu, Nutrilife centar zamišljen je kao mjesto koji kroz Ivaninu ekspertizu i konstantno učenje na području nutricionizma pomaže klijentima transformirati život uz kompletnu uslugu: personalizirani plan prehrane prema testovima, medicinsku analizu sastava tijela, nutrigenetičke testove na bazi DNA iz sline, test intolerancije na hranu određivanjem IgG antitijela iz krvi, vađenje krvi i analize krvnih pretraga, individualni program suplementacije…
Naglasak je na multidisciplinarnost i premium individualnom pristupu s ciljanim smjernicama i preporukama što Ivanu čini pionirkom novog doba nutricionizma u Hrvatskoj i regiji.

Premium regionalna business konferencija Adria Luxury Summit, u organizaciji Adria Medije Zagreb, po četvrti put će s održati 10. studenoga 2022. u hotelu Esplanade u Zagrebu od 9 do 17 h. Adria Luxury Summit okuplja regionalne lidere u segmentu luxury industrije i premium biznisa te je idealno mjesto za upoznavanje budućnosti luksuzne industrije, otkrivanje novih poslovnih prilika i networking.

Adria Luxury Summit predstavlja inspirativne pojedince i uspješne poslovne projekte, otvara priliku za umrežavanje i povezivanje među različitim premium industrijama te postavlja novu paradigmu razvoja regije prema kvaliteti, a ne kvantiteti. Predavači i gosti Adria Luxury Summita lideri su čiji mindset i projekti mijenjaju vizuru okruženja u kojem djeluju – rukovoditelji, investitori, poduzetnici i kreativci iz premium segmenata koji uključuju kreiranje, prodaju i investicije u high-end proizvode, usluge i iskustva.

Informacije o sudjelovanju na Adria Luxury Summitu:

Kotizacija iznosi 2.490 kn (330,47 €).

Paket od dvije kotizacije iznosi 4.500 kn (597,25 €).

Paket od pet kotizacija iznosi 10.000 kn (1327,23 €).

U kotizaciju je uključen ručak i refreshment breaks. Program počinje u 9 h ujutro i traje do 17 h.

Prijava za ALS kotizaciju na adrialuxurysociety@adriamedia.hr

Ovdje pogledajte najavu i govornike ovogodišnjeg Adria Luxury Summita

Ovdje pogledajte foto-galeriju s prošlogodišnjeg Adria Luxury Summit 2021

PREMIUM B2B KONFERENCIJA

Adria Luxury Summit održava se 21. listopada u hotelu Esplanade u Zagrebu. Govornici na Adria Luxury Summitu su regionalni i globalni lideri – rukovoditelji, investitori, poduzetnici i kreativci iz luxury segmenata. Pogledajte ovogodišnji program

BUDITE DIO PREMIUM B2B KONFERENCIJE

Osigurajte svoje mjesto na premium okupljanju biznis lidera i kreativaca na temu luksuza te vrhunskih projekata, usluga i proizvoda koje će se održati 21. listopada 2021 u hotelu Esplanade na trećem Adria Luxury Summitu u Zagrebu

NAJAVA

Jedinstveni, regionalni Adria Luxury Summit po treći put u Zagrebu okuplja istaknute pojedince i tvrtke u segmentu premium biznisa, usluga i proizvoda

#ADRIALUXURYSUMMIT2020

Adria regija u “novom normalnom” ima prednost pred klasičnim igračima na tržištu luksuza, jer nudi priliku za “boutique experience”- zaključak je drugog upravo održanog Adria Luxury Summita

#ADRIALUXURYSUMMIT2020

Prilike i strategije velikih korporacija u regiji i kreativaca kao pokretača promjene, posebice u doba krize, obilježili su drugi Adria Luxury Summit u Zagrebu

#ADRIALUXURYSUMMIT2020

‘Krize uvijek donose i nove prilike’, slažu se panelisti ovogodišnjeg Adria Luxury Summita. Donosimo njihove dojmove

#AdriaLuxurySummit2019

Brojna svjetska istraživanja potvrđuju da je industrija luksuza posljednjih godina rasla brže nego ukupna privreda, a prema doživljenome, sigurno je da tu Hrvatska može biti važan faktor. Situacija vezana za koronavirus svakako će usporiti taj rast, no tržište luksuzna kroz povijest dugoročno se pokazalo otpornim na krize. Ipak, definicija luksuza se mijenja pa – osim skupih i lijepih predmeta ili luksuznog smještaja, što se smatra standardom – pojam luksuza danas podrazumijeva besprijekorno iskustvo i experience, uvažavajući pritom vrijeme kao najveći luksuz, što je bio i zaključak prvog Adria Luxury Summita održanog u jesen 2019. godine

#AdriaLuxurySummit2019

Snažni internacionalni brendovi – Jimmy Choo, Sotheby’s, Masciarelli, Hennessy i Puredistance – prepoznali su Adria Luxury Summit kao platformu za kvalitetan networking i savršeno mjesto za predstavljanje svojih proizvoda i usluga u Adria regiji

Prijava na newsletter

Želite li u svoj inbox dobivati digitalno izdanje magazina Adria Luxury Society te eksluzivan sadržaj s Adria Luxury Summita?  Prijavite se na ADRIA LUXURY SOCIETY NEWSLETTER – pogled u najnovije regionalne i globalne business luxury teme i vijesti.

    [acceptance* acceptance-718]Prihvaćam da se moja email adresa koristi u reklamne svrhe. Saznajte više na Pravila privatnosti[/acceptance]